Общество

Довгоочікуване свято 09.2013

 Довгоочікуване свято

PIDV   Ось і настало довгоочікуване свято села. Жителі та гості села Підвисоке зібралися біля сільського Будинку культури. Це свято одне з найбажаніших для цих людей. Бо це - їхнє село, місце, де вони народилися і живуть.

    Всім селом готувалися, щоб гідно відсвяткувати. Жителі брали участь  у виставках «Українські страви» та «Вироби з підручних матеріалів». Працівники Будинку культури підготували святковий концерт, протягом якого згадали всі періоди життя села та багатьох людей.  В цей день  не забули нікого: від новонароджених жителів до старожилів села. Сільська рада підготувала грамоти та подяки  найактивнішим мешканцям.

    Також активну участь у підготовці та проведенні свята взяли керівники фермерських господарств та приватні підприємці: Шевченко В. М. (СТОВ «Восток –Агро 2004»), Мнацаканян Д. А. (СФГ «Анна»), Кри-лєвський І. І. (ФГ «КСІОН»), ПП «Косухін», ПП «Кириченко», ПП «Давлятшина».

   Відразу після концерту усіх гостей чекало смачне частування: шашлики, каша, юшка. Закінчилось свято феєрверком. Та ще довго гриміла музика та вирували танці під запальний репертуар Андрія Тюті та Олександра Купріянова.

Н.С. Калюга.

Художній керівник Підвисочанського СБК.