Общество

Брейк-данс фестиваль 08,2013

   Брейк-данс фестиваль

breyk       З 17 по 21 липня у м. Ялта відбувся 13-й  щорічний брейк-данс фестиваль «Yalta Summer Jam back 2 back», на який з'їхалися танцюристи практично з усіх континентів земної кулі: Бразилії, Африки, Голландії, Росії, Білорусії, Казахстану, Молдови, Таїланду, Кореї та ін. Узяв участь на цих масштабних змаганнях і наш гурток з брейк-дансу Борівського будинку дитячої та юнацької творчості у складі 10 осіб: Одиноков Антон, Власов Ілля, Момот Галина, Шинкаренко Владислав, Ранжевський Дмитро, Нечволод  Данило, Винокурова Вікторія, Шаповалова Альона, Трубчанінов Валерій, Кочев Денис.  Ми брали участь у різних контекстах, таких як footwork: Трубчанінов Валерій, Кочев Денис, toprok: Винокурова Вікторія,        Власов Ілля, b-girls: Момот Галина, Шаповалова Альона, Power moves: Ранжевський Дмитро, Нечволод Данило, Шинкаренко Владислав, номінація - учень-учитель: Одиноков Антон і керівник Зібров Олександр Валентинович.

      « Ми показали себе в порівнянні з українським рівнем брейк-дансу на гідному  рівні після двох років старанних тренувань», - відзначив наш керівник. Завдяки цьому фестивалю наша команда отримала колосальний рівень танцю та шоу- програм, побували на майстер-класах танцюристів зі світовим рівнем, таких як: Iron Monkey, Midus, Freeze, Косто. Відвезли в Борову їхній стиль танцю і перейняли неоціненний досвід. На самому фестивалі панувала дружня атмосфера. З'явилися нові знайомі з Казахстану, Голландії, Ставропольського краю.

      На цей фестиваль наша команда потрапила завдяки фінансовій підтримці народного депутата України Віктора Остапчука, який дав нам можливість побачити світ іншими очима, насолодитися морським відпочинком і ритмом танцю. Від імені адміністрації БДЮТ, батьків, усієї команди гуртка з брейк-дансу і нашого керівника Олександра Зіброва ми висловлюємо глибоку подяку Віктору Остапчуку  за підтримку, за те, що  змогли стати учасниками фестивалю такого масштабу, який проходить щорічно в м. Ялта.

 Галина Момот.

Вихованка БДЮТ.